Zamena brave na vratimaNaša firma pruža usluge zamene brava na vratima, nudeći klijentima visokokvalitetna rešenja za poboljšanje sigurnosti njihovih prostora. Bez obzira da li želite osvežiti postojeći sistem zaštite ili zameniti dotrajalu bravu, mi smo tu da vam pomognemo.


Zamena brave na vratim Beograd

Stručnost u izboru brava: Naš tim stručnjaka pomoći će vam u odabiru prave brave koja odgovara vašim potrebama. Bilo da se odlučujete za klasičnu bravu, bravu sa ključem ili modernu elektronsku bravu, pružamo širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda.


Profesionalna zamena brava: Naši iskusni tehničari vrše zamenu brava efikasno i pažljivo. Pratimo najviše standarde sigurnosti kako bismo osigurali da vaša vrata budu optimalno zaštićena. Osim toga, nudimo usluge prilagođene različitim tipovima vrata i njihovim specifičnostima.


Brza i efikasna usluga: Svesni smo važnosti brze i efikasne zamene brava, stoga smo posvećeni pružanju usluga u što kraćem roku. Naša ekipa će se pobrinuti da proces zamene protekne glatko, minimizirajući ometanja u vašem svakodnevnom životu.


Savetovanje i podrška: Nudimo savetovanje u vezi sa optimalnim rešenjima za vašu situaciju. Bez obzira da li je reč o savetu ili pitanjima o održavanju, naš tim je tu da pruži stručnu podršku.


Transparentnost i konkurentske cene: Kod nas možete očekivati transparentnost u svim fazama procesa. Naše cene su konkurentske, a pružamo i procene troškova pre samog početka rada kako biste imali jasnu sliku o investiciji.


Izborom naše firme za zamenu brava na vratima, birate pouzdanog partnera sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću klijentima. Kontaktirajte nas danas kako biste osigurali optimalnu sigurnost vašeg prostora.


BRAVARSKE USLUGE

 • Zamena brave na vratima
 • Zamena cilindra brave
 • Varenje svih vrsta konstrukcija
 • Sve vrste popravki i prepravki
 • Izrada ograda, gelendera, stepeništa
 • Kapije na daljinsko otvaranje i zatvaranje
 • Nadstrešnice
 • Izrada i montaža tendi
 • Podesti za bašte (kafići)
 • Reklamne table
 • Konstrukcija za splavove
 • Rešetke za prozore i vrata
 • Parking pregrade stubići
 • Montaža protiv požarnih, protiv dimnih i zaštitnih vrata

ŠTA NAS IZDVAJA OD OSTALIH

Zadovoljni kupci su naša najbolja preporuka.

Tačan rok isporuke

Zagarantovan kvalitet

Dostupni 24h/7

Kvalitetna i sigurna vrata

Najčešće postavljena pitanja:
Koliko često treba menjati bravu na vratima?
Preporučuje se da se brave na vratima menjaju svakih nekoliko godina ili čim primetite da je funkcionalnost brave oslabila. Redovno održavanje i zamena brava mogu poboljšati sigurnost vašeg doma.
Kako odabrati pravu bravu za zamenu?
Prilikom odabira nove brave, važno je uzeti u obzir dimenzije i specifikacije vaših vrata. Proverite kompatibilnost sa postojećim sistemom zaključavanja i razmotrite dodatne sigurnosne karakteristike koje želite.
Da li mogu samostalno zameniti bravu na vratima ili trebam profesionalnu pomoć?
Zamena brava na vratima može se obaviti samostalno ako imate određene veštine i iskustvo u radu s alatima. Međutim, ako niste sigurni ili se brinete o pravilnom postavljanju, preporučuje se angažovanje profesionalca.
Mogu li koristiti isti ključ za novu bravu?
U nekim slučajevima, proizvođači brava omogućavaju usklađivanje novih brava s postojećim ključem. Međutim, to zavisi od modela brave i proizvođača. Pre kupovine proverite mogućnost usklađivanja ključeva.
Kako održavati novu bravu i produžiti njen vek trajanja?
Redovno podmazivanje brave specifičnim mazivom preporučuje se kako bi se očuvala funkcionalnost. Čišćenje prašine i prljavštine takođe može sprečiti oštećenje. Ako primetite bilo kakve probleme sa bravom, odmah ih rešavajte ili zamenite bravu.
Rolo vrata SZR 29.MART Beograd, Srbija
Porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i održavanjem: čelicnih rolo vrata, rolo mreža, aluminijumskih rolo vrata, rolo vrata sa perforacijom i mikroperforacijom, kao i plastifikacijom metala.
Adresa

Borivoja Tasića 4 11460 Barajevo,

Beograd.

Srbija

Kontakt

Pozovite

Telefon : +381 (62) 28-66-11

Telefon : +381 (64) 26-22-652

Telefon : +381 (66) 807-66-58

E-mail : 29martbarajevo@gmail.com

$ - $$$