Rolo garažna vrata


Rolo garažna vrata su vrsta vrata koja se podižu vertikalno i uvlače u rolnu, smeštenu iznad otvora garaže. Ova vrsta vrata pruža efikasno rešenje za prostor i često se koristi zbog svoje kompaktnosti i praktičnosti.


Rolo garažna vrata savremeno i praktično rešenje za vašu garažu!


Čelicna rolo vrata Beograd

Rolo garažna vrata su inovativno rešenje koje kombinuje funkcionalnost, estetiku i prostornu efikasnost. Ova vrsta vrata idealna je za sve vrste garaža, pružajući elegantno rešenje koje štedi prostor i prilagođava se različitim potrebama.


Glavne karakteristike rolo garažnih vrata:


  1. Vertikalno Podizanje: Rolo garažna vrata se podižu vertikalno, čime se maksimalno iskorišćava prostor u garaži. Ovo je posebno korisno u situacijama gde je prostor ograničen.


  2. Automatizovano funkcionisanje: Većina rolo garažnih vrata može se lako automatizovati, omogućavajući vam brz pristup garaži sa udaljenosti. Automatizacija takođe pruža dodatnu sigurnost.


  3. Estetski dizajn: Rolo garažna vrata dolaze u različitim dizajnima i bojama, prilagođavajući se estetici vašeg doma. Ova vrsta vrata može dodati modernu notu i poboljšati ukupan izgled garaže.


  4. Smanjenje buke: U poređenju sa tradicionalnim garažnim vratima, rolo garažna vrata često pružaju tiši rad prilikom otvaranja i zatvaranja, čime se smanjuje buka koja može ometati okolinu.


  5. Visok nivo sigurnosti: Rolo garažna vrata često su opremljena sigurnosnim sistemima, uključujući senzore koji reaguju na prepreke i mehanizme zaštite od provala, obezbeđujući vašu imovinu.

Rolo garažna vrata su praktično i elegantno rešenje za moderne domove. Njihova sposobnost vertikalnog podizanja čini ih idealnim izborom za one koji žele maksimalno iskoristiti prostor u svojoj garaži. Automatizacija, estetski dizajn i visok nivo sigurnosti čine ih izuzetno popularnim među vlasnicima kuća širom sveta. Razmotrite prednosti rolo garažnih vrata i unapredite funkcionalnost svoje garaže.


Garažna rolo vrata Beograd Rolo Garažna vrata Rolo vrata za GaražuŠTA NAS IZDVAJA OD OSTALIH

Zadovoljni kupci su naša najbolja preporuka.

Tačan rok isporuke

Zagarantovan kvalitet

Dostupni 24h/7

Kvalitetna i sigurna vrata

Najčešće postavljena pitanja:
Kako održavati rolo garažna vrata?
Preporučuje se redovno čišćenje traka, podmazivanje pokretnih delova i provera sistema za vođenje. Održavanje će pomoći u produženju životnog veka vrata i očuvanju funkcionalnosti
Mogu li se rolo garažna vrata instalirati na već postojeću garažu?
Da, većina rolo garažnih vrata može se prilagoditi postojećim otvorima. Međutim, preporučuje se konsultovanje sa stručnjakom kako bi se utvrdilo da su dimenzije odgovarajuće.
Da li su rolo garažna vrata sigurna?
Da, rolo garažna vrata često imaju ugrađene sigurnosne sisteme, poput senzora koji zaustavljaju vrata ako detektiraju prepreku. Redovno održavanje takođe doprinosi sigurnosti.
Koliko traje ugradnja rolo garažnih vrata?
Vreme ugradnje može varirati zavisno od vrsta vrata, veličine garaže i drugih faktora. U većini slučajeva, stručnjaci mogu ugraditi rolo garažna vrata za nekoliko sati.
Koje su prednosti rolo garažnih vrata u poređenju sa drugim vrstama garažnih vrata?
Rolo garažna vrata štede prostor jer se smeštaju iznad otvora. Takođe pružaju dobru izolaciju, dolaze u različitim dizajnima i često se lako kontroliraju putem daljinskog upravljača.
Rolo vrata SZR 29.MART Beograd, Srbija
Porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i održavanjem: čelicnih rolo vrata, rolo mreža, aluminijumskih rolo vrata, rolo vrata sa perforacijom i mikroperforacijom, kao i plastifikacijom metala.
Adresa

Borivoja Tasića 4 11460 Barajevo,

Beograd.

Srbija

Kontakt

Pozovite

Telefon : +381 (62) 28-66-11

Telefon : +381 (64) 26-22-652

Telefon : +381 (66) 807-66-58

E-mail : 29martbarajevo@gmail.com

$ - $$$