Proizvodi

Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno da osigurate vašu garažu, lokal, poslovni prostor.
Bilo da su u pitanju: čelična rolo vrata, aluminijumska rolo vrata, rolo mreže, rolo rešetke ... sve to možete naći na jednom mestu.
Budite slobodni i kontaktirajte nas, a mi ćemo se potruditi da imate razlog da nas preporučite!

Čelicna rolo vrata

Čelična rolo vrata pružaju punu zaštitu vašeg objekta bilo da se radi o garaži, lokalu, hali ili magacinu. Čelična rolo vrata rade se po meri vašeg otvora.

Rolo mreže

Rolo mreže su siguran vid zaštite koji se uglavnom koristi kod lokala, prodavnica, kucama i u tržnim centrima u cilju bolje vidljivosti unutrasnjošti prostora.

Aluminijumska rolo vrata

Aluminijumska rolo vrata su našla široku primenu na objektima uz stambene jedinice jer su manje bučna, lakša za rukovanje i imaju bolju termoizolaciju.

Rolo vrata sa perforacijom i mikroperforacijom

ROLO VRATA SA PERFORACIJOM I MIKROPERFORACIJOM su od pocinkovanog lima debljine 0.8mm na kojima su presom izbušene rupe pravougaonog oblika.


Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata su vrsta vrata koja se podižu vertikalno i uvlače u rolnu, smeštenu iznad otvora garaže. Ova vrsta vrata pruža efikasno rešenje za prostor

Žaluzina ograda

Žaluzina ograda je popularan izbor za mnoge domove i poslovne objekte zbog svoje izdržljivosti, estetike i praktičnosti. Ove ograde se često koriste kao

Rolo vrata SZR 29.MART Beograd, Srbija
Porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i održavanjem: čelicnih rolo vrata, rolo mreža, aluminijumskih rolo vrata, rolo vrata sa perforacijom i mikroperforacijom, kao i plastifikacijom metala.
Adresa

Borivoja Tasića 4 11460 Barajevo,

Beograd.

Srbija

Kontakt

Pozovite

Telefon : +381 (62) 28-66-11

Telefon : +381 (64) 26-22-652

Telefon : +381 (66) 807-66-58

E-mail : 29martbarajevo@gmail.com

$ - $$$