Čelicna rolo vrata

Čelična rolo vrata izrađuju se od pocinkovanog lima 0.8mm ova r.v. pružaju punu zaštitu vašeg objekta bilo da se radi o garaži, lokalu, hali ili magacinu. Ova rolo vrata su dizajnirana tako da štede vaš prostor, jer se podižu vertikalno u tubu iznad otvora.

Čelicna rolo vrata Beograd

MERENJE ROLO VRATA

Čelična rolo vrata rade se po meri vašeg otvora i ne dozvoljavaju punu vidljivost unutrašnjosti lokala, samim tim i zaštitu od kamenja i raznih predveda koji nečijom ne pažnjom mogu razbiti vaš izlog tokom noći. Kao takva su najbolja zaštita od provale u odnosu na druge tipove rolo vrata.. Čelicna rolo vrata su napravljena tako da traju godinama. Ona su jaka, sigurna, pouzdana i ekonomična.

AUTOMATIZACIJA ROLO VRATA

Automatizacija rolo vrata Beograd

Čelicna rolo vrata mogu biti automatizovana, možete ih otvarati na daljinski prekidač ili ključ bravu. Izbor je na vama.

NAČIN RADA ROLO VRATA

Nacin rada rolo vrata

Rolo vrata zapravo podižu opruge, kod velikih vrata imate napor prvih 50cm odozdo pri podizanju i toliko odozgo prilikom spuštanja. Ostali teret preuzimaju pravilno proračunate podmazane opruge. Prilikom isporuke, nakon montaže vršimo kratku obuku radi lakšeg korišćenja. Ima nešto i u tehnici.
ŠTA NAS IZDVAJA OD OSTALIH

Zadovoljni kupci su naša najbolja preporuka.

Tačan rok isporuke

Zagarantovan kvalitet

Dostupni 24h/7

Kvalitetna i sigurna vrata

Rolo vrata SZR 29.MART Beograd, Srbija
Porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i održavanjem: čelicnih rolo vrata, rolo mreža, aluminijumskih rolo vrata, rolo vrata sa perforacijom i mikroperforacijom, kao i plastifikacijom metala.
Adresa

Borivoja Tasića 4 11460 Barajevo,

Beograd.

Srbija

Kontakt

Pozovite

Telefon : +381 (62) 28-66-11

Telefon : +381 (64) 26-22-652

Telefon : +381 (11) 8301-882

Fax : +381 (11) 8301-882

E-mail : 29martbarajevo@gmail.com

$ - $$$