Rolo rešetke

ROLO REŠETKA se primenjuje kao zaštitna mreža na poslovnim objektima kod kojih je bitna bezbednost ali i izgled eksterijera. Primenjuje se i u javnim garažama gde je potrebna dobra cirkulacija vazduha.

Čelicna rolo vrata Beograd

Rolo rešetke su sačinjene od od cevi fi 18mm. Način rukovanja može biti ručno (na reduktor) ili automatizovano (elektro motor), takođe je uvek obezbeđen uslov za podizanje ili spuštanje rešetki kad nema mrežnog napajanja struje. U oba slučaja rolo rešetki, njenom motoru ili samom licu koje ručno podiže rešetku da bi težinu vrata savladali lakše pripomažu opruge koje se proračunavaju po dimenziji-odnosno težini rešetke.

Rešetka može da podnese velike širine.

Do sad smo montirali nekoliko rolo rešetki od preko 9000mm. Rade besprekorno, na sastavu cevi i pune lamele završnog profila nema nikakvih savijanja lima ni nakon godinu dana korišćenja.


Još jedna bitna stvar je da našu rešetku od devet metara možete otvoriti spolja i iznutra kad nema struje.
ŠTA NAS IZDVAJA OD OSTALIH

Zadovoljni kupci su naša najbolja preporuka.

Tačan rok isporuke

Zagarantovan kvalitet

Dostupni 24h/7

Kvalitetna i sigurna vrata

Rolo vrata SZR 29.MART Beograd, Srbija
Porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i održavanjem: čelicnih rolo vrata, rolo mreža, aluminijumskih rolo vrata, rolo vrata sa perforacijom i mikroperforacijom, kao i plastifikacijom metala.
Adresa

Borivoja Tasića 4 11460 Barajevo,

Beograd.

Srbija

Kontakt

Pozovite

Telefon : +381 (62) 28-66-11

Telefon : +381 (64) 26-22-652

Telefon : +381 (66) 807-66-58

E-mail : 29martbarajevo@gmail.com

$ - $$$